Tevreden klanten

 
Focus Shipmanagement BV
 
''Sinds april 2013 hebben wij in I need it een betrouwbare en accurate partner gevonden die onze organisatie op diverse vlakken bedient. Van printwerk en document digitalisatie tot een complete lijn van specialistische bedrijfs- en veiligheidskleding voor onze wereldwijd opererende werknemers. In onze 24/7 branche is het zeer prettig om te werken met een partner die dezelfde mentaliteit heeft. Voor ons is I need it inmiddels een onmisbare partner die altijd garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid!''
Bloemen Petersen
 
Onze samenwerking met I need it is super. Wij zijn nogal eens van: 'Oh jee, de kaartjes, stickers, papier of enveloppen zijn op!' Dan is er maar één telefoonnummer wat ons uit de brand kan helpen. En dat is; U raad het al, het nummer van I need it. Dus wij zijn zeer tevreden met deze samenwerking.
 
Met een tevreden gevoel kijken wij naar de samenwerking met I need it. Inmiddels hebben ze al veel voor ons verzorgd, onder meer grote stickers in het café en een prachtig vormgegeven menukaarten. I need it staat open voor onze ideeën, denkt mee en realiseert vervolgens een fraai eindproduct.
Udinga Media
 
Wij doen al jaren met bijzonder veel plezier zaken met I need it. De combinatie van hun snelheid, betrokkenheid en eerlijke 
prijs, maakt dat wij blij zijn met onze samenwerking. De kwaliteit is altijd goed en de communicatie snel en prettig. Voor ons is I need it de beste partij voor het druk- en printwerk van onze klanten.
 
They got it..i need it. Altijd een prima samenwerking als het tijd is voor een nieuwe menukaart, flyer, raamposter of een flitsende actie. Alles kan en is gelijk geregeld. Snel en punctueel. Kortom; I need it...they got it!
AV de Sprinter / Meppel City Run 
 
Afgelopen jaren hebben de vanuit AV de Sprinter de samenwerking opgezocht voor de Meppel City Run. We kunnen terugkijken op twee succesvolle jaren voor hardlopend Meppel en omstreken. I need it heeft met ons meegedacht en kritische vragen gesteld over bepaalde uitdrukkingen welke we hebben gebruikt. Het prettige van de samenwerking is het 'levelen' en het inleven in onze passie 'hardlopen'.
 
We zien I need it als een flexibel en kwalitatief hoogstaand grafisch bedrijf, wellicht de beste in Meppel. Zelfs als de deadline in zicht komt voor een evenement, dan zet I needt it nog even een tandje bij om de gewenste uitingen gereed te hebben. Of het nu spandoeken, extra t-shirts bedrukken of flyers zijn. I need it staat voor altijd voor ons klaar.
 
We zien nu bezig met de voorbereidingen van de 3e Meppel City Run en hebben vertrouwen dat alles weer netjes op tijd af komt.